.

2020. August 11. Tuesday, Zsuzsanna,Tiborc napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria

Belépés a fórumba


Ismét napirenden a buszsáv építése

Budakeszi > Gazdasági rovat
2020-07-03
115 olvasás

Pokorni Zoltánnal, a XII. kerület (Hegyvidék) polgármesterével és Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével tárgyalt Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója július 2-án a 22-es buszcsalád és a Páty, Telki felől érkező Volán-járatok felgyorsítása, új buszsávok létesítése érdekében.

A Budapest Fejlesztési Központ az önkormányzatokkal közösen átfogó tervezési programot indít a térségben, hogy a buszokat Budapesten belül, Budakeszi belvárosában és még Budakeszi előtt is tudjuk előnyben részesíteni és elérjük, hogy az agglomerációból ingázók számára érdemes legyen autóról buszra váltani - már az agglomerációban, Budapest határain kívül.

dr. Győri Ottília, Budakeszi p, Csenger-Zalán Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, Pokorni Zoltán, Budapest XII. kerületének polgármestere, Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója

Mindez komplex átgondolást igényel a Széll Kálmán tértől kezdődően, Budakeszi belterületén át, egészen Pátyig, Telkiig, Budaörsig. Készül egy koncepció terv buszsáv építésére Budakeszi belterületén a Tesco-ig egy P+R parkolóval. Buszsáv épül a Temető utcán a Telki útig, ahol egy több mint 4 hektáros önkormányzati területen szintén P+R parkoló épülhetne.

forrás: facebook/Vitézy Dávid

Nyomtatható verzió

Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC