Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Közterület-felügyelőt keresnek

Gazdasági rovat > Páty

2023-10-04


allas.jpgA pátyi polgármesteri hivatal pályázatot hirdet közszolgálati jogviszony keretében kozterület-felügyelői munkakör betöltésére határozatlan időre, 40 órás munkahéttel, váltásos munkaidőkeretben. Az állás betöltéséhez középfokú végzettség szükséges. A pályázat benyújtásának határideje 2023. október 24. éjfél. A pályázat elbírálásának határideje: 2023. október 30.Tevékenységi kör (ellátandó feladatok):

A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény szerint a közterületek jogszerű használatának és a közterületen folytatott engedélyhez kötött tevékenység ellenőrzése.

A közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által előírt tiltott tevékenységek megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása.

Közreműködés a közterület, az épített és természeti környezet, a közrend, a közbiztonság és az önkormányzati vagyon védelmében, a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében.

Páty Község Önkormányzatának közigazgatási területén általános közterület-felügyelői, továbbá mezőőri és hivatásos halőri feladatok integrált ellátása.

További részletek: https://paty.hu/hirek/kozterulet-felugyelo-kerestetik


Vissza