Budakörnyéki iránytű E-mail Keresés


Aszfaltozás az M0-son Törökbálintnál

Gazdasági rovat > Pest megye

2023-10-13


Burkolatfelújítás miatt 2023. október 16-án, hétfőn a hajnali óráktól várhatóan október 20. péntekig az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényénél a törökbálinti csomópontban az M1 autópályafelé vezető oldal fel- és lehajtó ágain teljes útzár lesz. A korlátozás ideje alatt Törökbálint felől nem lehet felhajtani az M0-s autóút M1 autópálya felé vezető oldalára, és  az M0-ról nem lehet lehajtani Törökbálint felé ebben a csomópontban.A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

Ezen túl érvényben marad várhatóan október 16-ig a már bevezetett teljes útzár az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó, valamint az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


Vissza