.

2019. July 23. Tuesday, Lenke napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Ifjúsági pályázatok jelentek meg
Biatorbágy > Közélet
2019-07-18
Biatorbágy önkormányzata pályázatokat hirdet 12 – 35 év közötti fiataloknak Ifjúsági Közösségformáló Alap, Ifjúsági Tehetséggondozási Alap Felsőfokú tudományos dolgozatok támogatása és Nem iskolai végzettségek támogatása címmel. Az első benyújtási határidő 2019. július 31. 16 óra. Elbírálás 2019. augusztus 31.
 

Szörnyethalt egy biciklis a Budakeszi úton
Budakeszi > Közélet
2019-07-15
Július 13-án, szombaton 13 óra körül ismeretlen körülmények között árokba hajtott és a helyszínen belehalt sérüléseibe egy 55 éves kerékpáros férfi Budapesten, a XII. kerületben, a Budakeszi úton – írja a Police.hu. Mint kiderült, nem viselt sisakot biciklizés közben. A baleset körülményeit a Közlekedésrendészeti Főosztály vizsgálja.

Szeptember 16-ig pályázható az idei helyi értékvédelmi támogatás
Budaörs > Közélet
2019-07-04
Az önkormányzat pályázati úton vissza nem térítendő támogatást nyújt a helyi védett értékek tulajdonosainak fenntartási kötelezettségük teljesítése érdekében. A támogatás a tervezett beruházás 50%-ára igényelhető, legfeljebb bruttó 2 millió forintig. A pályázatokat benyújtani az év során kétszer, május 13-i és szeptember 16-i határidővel lehet.

Unokázós csalókat fogtak
Biatorbágy > Közélet
2019-07-02
V. Erika, H. Matild, B. Miklós és K. Róbert 2019. június 27-én 14 óra körül megjelentek a biatorbágyi sértett lakásánál. A 37 éves H. Matild a csengetésre ajtót nyitó idős nőnek egy kórház munkatársaként mutatkozott be és azt mondta neki, hogy a lánya balesetet szenvedett. A kórházi ellátásra pénzt kért az idős asszonytól.

Az online vásárlás veszélyei
Pest megye > Közélet
2019-07-01
A Pest Megyei Rendőr-főkapi-tányság lapunkhoz eljuttatott közleményében az online vásárlás veszélyeire figyelmeztet, s tanácsokat ad a kockázatok csökkentésére. Minden esetben értesítse a rendőrséget, ha csalást észlel, akkor is, ha nem dőlt be neki!

Főzzön Ön is!
Budakeszi > Közélet
2019-06-27
Budakeszi önkormányzata augusztus 21-én a XXII. Családi Nap Fesztivál keretében egész napos ételfőző versenyt hirdet a Farkashegyi reptéren négy nevezési kategóriában. A jelentkező csapatok kb. 20-25 fő részére ízletes bográcsos vagy szabad tűzön elkészített ételt főznek, a tűzifa kivételével minden hozzávalót maguk biztosítanak.    

Köztisztviselői díjat kapott
Biatorbágy > Közélet
2019-07-09
Varga Mária, a biatorbágyi polgármesteri hivatal igazgatási osztályának szociális ügyintézője kapta idén a Geréby Imre köztisztviselői díjat. Harmincöt éve dolgozik a közszolgálatban. Pályáját a kereskedelmi-szolgáltatási ágazatban kezdte, majd munkaügyi előadóként ismerkedett meg a közszolgálattal.

Bankot váltott az önkormányzat
Zsámbék > Közélet
2019-07-03
Zsámbék önkormányza-tának, intézményeinek és a Zsámbéki Német Nemzetiségi Önkormányzat számlavezetője 2019. augusztus 1-jétől a K&H Bank Zrt. A számlaszámok változása a helyi adók bankszámlaszámait is érintik. A régi bankszámlaszámokra csak 2019. július 31-ig beérkezett befizetéseket tudják elfogadni.

Fogyasztóvédelmi tudnivalók nyaraláshoz
Pest megye > Közélet
2019-07-02
Járatkésés miatt több órás várakozás a reptéren, a beígértnél rosszabb minőségű szállás. Bár sokszor kompromisszumot vállalunk, hogy a családi pihenés ne menjen tönkre, de jó tudni, egy hátrányosnak tűnő helyzetben mihez van jogunk. A Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztálya szállásfoglaláshoz és repülőgépes utazáshoz ad hasznos tanácsot.

Biatorbágyi baleset szemtanúit keresi a rendőrség
Biatorbágy > Közélet
2019-07-01
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. március 31-én 17 óra 45 perckor Biatorbágy külterületén, az 1. számú főút és a  Dózsa György út kereszteződésében két személygépkocsi, egy szürke színű Skoda és egy kék színű Audi összeütközött. A baleset következtében a Skoda sofőrje és két utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedtek.

Július 22-ig jelölhető Budakeszi díszpolgára
Budakeszi > Közélet
2019-06-26
Budakeszi önkormányzata minden év augusztus 20-án Budakeszi Díszpolgára cím adományozásával ismeri el olyan személyek tevékenységét, aki munkájával, egész életművével hozzájárult a város anyagi, szellemi értékeinek gyarapodásához és példamutató emberi magatartása miatt köztiszteletben áll.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC