.

2018. szeptember 20. csütörtök, Friderika napja van. Tizenháromezer példányos, ingyenes regionális havi lap, heti hírlevél és napi frissítésű honlap
Kereső
 
Iránytű Heti Hírek

Galéria


Belépés a fórumba


Leégett a Hűvösvölgyi Vigadó
Pest megye > Közélet
2018-09-18
Szeptember 18.-ára virradó éjjel kiégett a II. kerületben, a Hűvösvölgyi út 215. alatt a Hűvösvölgyi Vigadó. Az 1500 négyzetméteres, elhagyatott étteremben kitört tüzet több óra alatt sikerült csak eloltani - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
 

Új forgalmi rend az M0 felújításánál
Pest megye > Közélet
2018-09-14
A torlódás csökkentéséért az M0 autóút déli szektorának rekonstrukciójánál átalakította a forgalom-elterelést a szaktárca az állami beruházók egyetértésével. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium elrendelése alapján a Hárosi Duna-hídon az M1 irányába az eddigi kettő helyett három forgalmi sáv, míg a Soroksári Duna-híd felé nyújtott gyorsítósávok segítik majd a közlekedőket.

Új vezető a városüzemeltetés élén
Budakeszi > Közélet
2018-09-11
Korondy Tamás pályázat útján augusztus 9-től a Budakeszi Városfejlesztési és Város-üzemeltetési kft. vezetője. 2005 decembere óta lakik Budakeszin feleségével és két fiával. A versenyszférából érkezett két évtizedes vezetői tapasztalattal.

Tűzoltóautó ajándékba
Páty > Közélet
2018-09-06
Egy víztartályos Mercedes teherautót adott át Pátynak augusztus 25-én Maximilian Böltl, Kirchheim polgármestere. Az új járművet Székely László polgármester és Asztalos Attila, a Pátyi Tűzoltó Egyesület elnöke vett át.

Nagykovácsi díszpolgára
Nagykovácsi > Közélet
2018-09-05
Augusztus 20-i nemzeti ünnepen tartott ünnepségen Nagykovácsi önkormányzata díszpolgári címet adományozott Kemenes Gábor plébánosnak, aki "eddigi életével olyan általános elismerést szerzett, amellyel hozzájárult a falu jó hírnevéhez, példamutató alakja köztiszteletnek örvend".

Átadták az új városházát Törökbálinton
Pest megye > Közélet
2018-09-04
Augusztus 18-án Tuzson Bence a Miniszter-elnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Aradszki András országgyűlési képviselő, Elek Sándor polgármester és Tarnai Richárd kormánymegbízott ünnepélyes keretek között adták át a törökbálinti új városházát.

Bankautomata a hivatalban
Páty > Közélet
2018-09-13
A pátyi polgármesteri hivatalban (Kossuth u. 83.) augusztus 27-től készpénz ki- és befizetési szolgáltatást nyújtó OTP-bankautomata üzemel. Az épületen belül elhelyezett ATM csak nyitvatartási időben érhető el:

Gyűjtés Varga Szilárdnak
Biatorbágy > Közélet
2018-09-10
A biatorbágyi önkormányzat honlapján megjelent felhívásban a testvérváros, Gyergyóremete Sírülő tánccsoportja tagjának, Varga Szilárdnak a gyógykezeléséhez kérik a lakosság támogatását. 2018 márciusában akut limfoblasztos leukémiát diagnosztizáltak nála.

Elhunyt Mayer Antal
Budakeszi > Közélet
2018-09-05
Életének 80. évében, szeptember 1-jén elhunyt Mayer Antal építész, aki 1964 óta volt aktív szereplője a budakeszi közéletnek. Augusztus 20-án a városi ünnepségen Budakeszi Öröksége díjjal tüntették ki. Utolsó útjára szeptember 24-én, hétfőn 15 órakor kísérik a budakeszi temetőben.

Nagykovácsi Emlékérem 2018
Nagykovácsi > Közélet
2018-09-04

 

 

 

Augusztus 20-án, a nemzeti ünnepen tartott önkormányzati megemlékezésen Kőrösi Éva tanítónő és Janits Béla közéleti szereplő vehette idén át a díjat.

Szerződés Ipolybaloggal
Budakeszi > Közélet
2018-09-03
Testvértelepülési szerződést írt alá augusztus 20-án Budakeszi és a felvidéki Ipolybalog polgármestere, dr. Csutoráné dr. Győri Ottilia és Bálint Péter. A ma is nyolcvanöt százalékban magyarok lakta falu Szent Miklós-templomában őrizték 1304-ben a Károly Róbert magyar és Vencel cseh király viszályakor a Szent Koronát.

További cikkek | Vissza | A lap tetejére

     
     

www.budakornyekiiranytu.hu 

Made by EG-LOGIC